یکی از اجزا لاینفک بیمارستان است که شامل 2 واحد مستقل مشاوره تغذیه و رژیم درمانی و خدمات غذایی می باشد و کارشناسان تغذیه وظایف این دو واحد را به عهده دارند.
شرح وظایف:
·تکمیل فرم های ارزیابی تخصصی تغذیه ای،تنظیم رژیم غذایی و ارائه مشاوره چهت:
بیماران بستری مبتلا به دیابت
فشار خون
پنومونی
COPD
دیالیز
سکته
سوختگی
بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه
سلیاک و...
·ارائه رژیم غذایی و مشاوره تغذیه ای به بیماران مراجعه کننده به کلینیک تغذیه در تمام ایام هفته
·نظارت بر ارائه غذای رژیمی به بیماران با توجه به رژیم خاص تجویز شده برای جلوگیری از خطا در تحویل غذاهای رزیمی به بیماران
·ارجاع بیماران بستری نیازمند مراقبت تغذیه ای پس از ترخیص به کلینیک برای پیگیری روند تغذیه
·به کارگیری مکمل های بیمارستانی و محلول های تجاری جهت بیماران واجد شرایط
·تنظیم فرمول محلول گاواژ بیماران در صورت عدم دسترسی به محلول های آماده تجاری
·نمونه برداری تصادفی از مواد غذایی و ارسال آن به آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه جهت تایید قابلیت مصرف آن
·تنظیم و کنترل بودجه خدمات غذایی،قرار دادهای غذایی و میان وعدهها
·برنامه ریزی و کدبندی غذاهای رژیمی برای سرو و توزیع غذاها به تفکیک بیماران
·نظارت بر کمیت و کیفیت مواد غذایی و میان وعده های مورد استفاده در بیمارستان